Despre noi

Compania CAMSA TECHNICS SRL și-a început activitatea în anul 2018, avand ca obiectiv distributia de componente hidraulice de calitate catre publicul larg si asigurarea de consultanta de specialitate.
De la inceput accentul s-a pus pe dezvoltarea unor parteneriate solide cu furnizorii pentru a garanta calitatea produselor, timpi de livrare si preturi competitive.Atitudinea orientata catre client ne-a permis sa ne dezvoltam pe o piata competitiva si sa ajungem furnizor de incredere pentru toti clientii.

Credem cu tarie in calitate produselor pe care le comercializam si pentru aceasta lucram doar cu parteneri din Uniunea Europeana.
Gama de produse si servicii evolueaza continuu pentru a avea o arie de acoperire cat mai mare si pentru a mentine un raport calitate / pret optim.

De ce noi ?

Deoarece putem schimba modul in care clientul interactioneaza cu vanzatorul, ogferindu-i acestuia informatii complete si detaliate in aria noastra de expertiza atat cu privire la produse cat si la modul de operare si integrare a acestora in stitemele proprii.

Pentru noi comercializarea unui produs nu inseamna doar vanzarea acestuia catre client, chiar daca acesta nu are nevoie de acel produs ci livrarea informatiilor care-i permit acestuia sa foloseasca produsul corect si eficient in activitatea pe care o desfasoara.