Livrarea comenzilor

Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Comenzile mele”.

Modalitati de livrare agreate Livrare prin curier (standard)

Transportul este asigurat de un serviciu de curier rapid Fan Courier si Cargus; In urma lansarii unei comenzi, acesta va fi procesata si expediata prin intermediul serviciului de curierat pentru produsele aflate in stoc:

  • in aceeasi zi pentru comenzile plasate pana la ora 13:00;
  • in urmatoarea zi lucratoare pentru comenzile plasate dupa ora 13:00.

Dupa ce coletul a fost preluat de curier veti primi un SMS cu instiintarea de livrare a coletului catre curier precum si numarul de identificare al expedierii la numarul de telefon indicat in comanda.

Costurile de livrare ale produselor nu sunt incluse in pretul produselor si in cazul in care nu exista un contract care specifica acest lucru, aceste cheltuieli sunt suportate de client.

Pentru coletele de dimensiuni mari veti fi contactati pentru stabilirea de comun acord a modalitatii optime de livrare a produselor.

În cazul in care coletul / coletele sunt deteriorate datorita transportului sau manipulării se va semnala în momentul livrării refuzându-se primirea şi plata coletului. După semnarea de primire, orice alte reclamații ulterioare, în legătură ce acest aspect, vor fi nule.